Odkud vyrazíteZadejte místo
Dokument

Ochrana osobních údajů

Osobí údaje

  1. 1. CO ZDE NALEZNETE A KDO JE ODPOVĚDNÝ ZA ZPRACOVÁNÍ VAŠICH OSOBNÍCH ÚDAJŮ?
  2. Zde se dočtete o zpracování vašich osobních údajů v souvislosti s vaší návštěvou webových stránek https://www.campiri.cz/ a https://www.campiri.com (dále také „Web “), užíváním aplikace přístupné registrovaným uživatelům Webu na základě registrace uživatelského účtu (dále jen „ Aplikace “) a objednávkou zprostředkování pronájmu karavanů a obytných vozů.

    Za zpracování vašich osobních údajů jsme zodpovědní my, Campiri s.r.o. , IČO: 09283447, sídlem Charlese de Gaulla 1124/19, Bubeneč, 160 00 Praha 6 (dále také „ Campiri “) jako správce vašich osobních údajů.

    Autopůjčovny, které vám pronajímají vozy, jsou samostatní správci osobních údajů a my nezodpovídáme za to, jak nakládají s vašimi osobními údaji. To platí i v případě, že vám zprostředkováváme např. pojištění či jiné finanční služby.

    V tomto dokumentu se konkrétně dozvíte, jaké kategorie osobních údajů o vás zpracováváme, za jakými účely, v jakém rozsahu, co nás k tomu opravňuje, a po jakou dobu budeme vaše osobní údaje uchovávat. Dále se zde dozvíte, komu můžeme zpřístupnit vaše osobní údaje, jaká vám ve vztahu ke zpracování vašich osobních údajů náleží práva a jak je můžete uplatnit.

  3. 2. JAKÉ OSOBNÍ ÚDAJE O VÁS MŮŽEME ZPRACOVÁVAT?
    1. Můžeme o vás zpracovávat různé kategorie osobních údajů za různými účely.

      Jde konkrétně o tyto kategorie:

    2. adresní údaje (např. adresa trvalého bydliště, doručovací adresa, fakturační adresa);
    3. kontaktní údaje (např. e-mailová adresa, telefonní číslo);
    4. identifikační údaje (např. jméno, příjmení, IČO, datum narození, informace o řidičském oprávnění, číslo řidičského průkazu, pohlaví);
    5. identifikační údaje vašeho zařízení (IP/Mac adresa);
    6. informace o smlouvě a jejím plnění (např. datum uzavření smlouvy, identifikace autopůjčovny, vozu, období pronájmu, doplňkové služby, výše rezervační zálohy, zrušení rezervace);
    7. informace o spokojenosti se službami (např. hodnocení služby);
    8. informace o voze (např. typ vozu, požadované období pronájmu);
    9. obsah komunikace (např. obsah dotazu, e-mailové komunikace);
    10. přihlašovací údaje (např. uživatelské jméno, heslo);
    11. údaje o míře a způsobu využívání služeb (např. historie objednávek);
    12. údaje o vašem chování na webu (pomocí cookies či jiných trackerů);
    13. údaje nezbytné pro realizaci platebního styku a zaúčtování plateb (např. číslo účtu, kód banky, IBAN, SWIFT, číslo platební karty).
  4. 3. JAK VAŠE OSOBNÍ ÚDAJE ZPRACOVÁVÁME?
  5. Vaše osobní údaje můžeme zpracovávat v různém rozsahu a za různými účely. Níže se dozvíte, o jaké účely jde. Hlavním cílem zpracování vašich údajů je nabízet vám vhodné nabídky a zjednodušit vám proces poptávky a rezervace tím, že nebudete muset vaše údaje vyplňovat opakovaně.

  6. A.NÁVŠTĚVA WEBOVÉ STRÁNKY
  7. Při návštěvě naší webové stránky o vás automaticky zpracováváme osobní údaje v rozsahu, za účelem, po dobu a z oprávnění uvedených zde:

    K ČEMU VAŠE ÚDAJE POTŘEBUJEMEJAKÉ ÚDAJE ZPRACOVÁVÁMECO NÁS KE ZPRACOVÁNÍ OPRAVŇUJEJAK DLOUHO MOHOU BÝT VAŠE ÚDAJE UCHOVÁNY
    Správné fungování Webu Identifikační údaje vašeho zařízení Údaje o vašem chování na webuOprávněný zájem na přizpůsobení Webu vašim potřebám a měření efektivnosti WebuDle typu trackeru
    Zobrazení cílené reklamy na jiných webech a předání reklamním provozovatelůmIdentifikační údaje vašeho zařízení Údaje o vašem chování na webuSouhlas se zpracováním osobních údajůDle typu trackeru, max. do odvolání souhlasu

    Pokud vaše osobní údaje zpracováváme na základě oprávněného zájmu, můžete proti zpracování vznést námitku. Pokud bude oprávněná, se zpracováním dále přestaneme.

    Pokud vaše osobní údaje zpracováváme na základě vašeho souhlasu, můžete jej kdykoliv odvolat.

    Technické nastavení použití cookies můžete jednoduše změnit přímo ve vašem prohlížeči.

  8. B.REGISTRACE A SPRÁVA UŽIVATELSKÉHO ÚČTU
  9. Pro zadání vaší poptávky na obytný vůz či karavan prostřednictvím Aplikace je nutné se zaregistrovat na Webu za účelem vytvoření uživatelského účtu v Aplikaci. V takovém případě zpracováváme osobní údaje v rozsahu, za účelem, po dobu a z oprávnění uvedených zde:

    K ČEMU VAŠE ÚDAJE POTŘEBUJEMEJAKÉ ÚDAJE ZPRACOVÁVÁMECO NÁS KE ZPRACOVÁNÍ OPRAVŇUJEJAK DLOUHO MOHOU BÝT VAŠE ÚDAJE UCHOVÁNY
    K registraci a správě uživatelského účtu, včetně související komunikaceIdentifikační údaje Adresní údaje Kontaktní údajeNezbytnost pro splnění smlouvyDo 1 měsíce po zrušení uživatelského účtu
    K oslovení zákazníka s nabídkami produktů a služeb Campiri, vč. nabídek na míruIdentifikační údaje Kontaktní údaje Informace o míře a způsobu využívání služebSouhlas se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajůDo okamžiku, kdy nám sdělíte, že si nepřejete nabídky dostávat
    K oslovení zákazníka s nabídkami produktů a služeb třetích osob (např. pojišťoven), vč. nabídek na míruIdentifikační údaje Kontaktní údaje Informace o míře a způsobu využívání služebSouhlas se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajůDo okamžiku, kdy nám sdělíte, že si nepřejete nabídky dostávat
    K tvorbě analýz o využití Aplikace s cílem zlepšování služebIdentifikační údaje Informace o míře a způsobu využívání služebOprávněný zájem na zlepšování služebDo 3 let od zrušení uživatelského účtu
    Ke zjednodušení uzavření smlouvy doplněním údajů do uživatelského účtuIdentifikační údaje Adresní údaje Kontaktní údaje Informace o smlouvě a jejím plnění Údaje nezbytné pro realizaci platebního styku a zaúčtování platebOpatření nezbytná pro uzavření smlouvy na vaši žádostDo 1 měsíce po zrušení uživatelského účtu, pokud je nepotřebujeme k plnění rezervační smlouvy s vámi

    Pokud chcete poptat naše služby nabízené na Webu, musíte se zaregistrovat za účelem vytvoření uživatelského účtu v Aplikace. Údaje za těmito účely nám poskytujete dobrovolně. Registrací vzniká smlouva o užívání Aplikace mezi vámi a Campiri. Zpracování údajů je proto smluvním požadavkem a bez nich nelze poptávku našich služeb provést.

    Pokud jste s tím dali souhlas, můžeme vám také zasílat nabídky našich produktů a služeb nebo produktů a služeb třetích osob (např. pojišťoven), vč. nabídek na míru. Souhlas můžete kdykoliv odvolat, mj. také odhlášením se z odběru obchodních sdělení v e-mailu.

    Chceme naše služby stále zlepšovat. Proto vaše osobní údaje potřebujeme k tvorbě analýz a statistik o využití Aplikace a ke zjišťování vaší spokojenosti formou dotazníků. Proti těmto zpracováním můžete také vznést námitku.

  10. C.POPTÁVKA A ZPROSTŘEDKOVÁNÍ PRONÁJMU VOZU
  11. Na našem Webu si zejména můžete vybrat obytný vůz či karavan a zaslat nám poptávku dle vašich představ. Pokud bude vůz volný, uzavřeme spolu smlouvu (online prostřednictvím Aplikace) a zprostředkujeme vám pronájem vozu. V takovém případě zpracováváme osobní údaje v rozsahu, za účelem, po dobu a z oprávnění uvedených zde:

    K ČEMU VAŠE ÚDAJE POTŘEBUJEMEJAKÉ ÚDAJE ZPRACOVÁVÁMECO NÁS KE ZPRACOVÁNÍ OPRAVŇUJEJAK DLOUHO MOHOU BÝT VAŠE ÚDAJE UCHOVÁNY
    Ke zpracování poptávky, ověření dostupnosti vozu a jednání o uzavření smlouvy o zprostředkováníIdentifikační údaje Kontaktní údaje Obsah komunikace Informace o vozuOpatření nezbytná pro uzavření smlouvy na vaši žádostPokud nedojde k uzavření smlouvy, do 3 měsíců od doručení poptávky
    K uzavření a plnění smlouvy o zprostředkování s Campiri, včetně zajištění platby a související komunikaceIdentifikační údaje Adresní údaje Kontaktní údaje Informace o smlouvě a jejím plnění Údaje nezbytné pro realizaci platebního styku a zaúčtování platebNezbytnost pro splnění smlouvyDo 3 let od splnění smlouvy (zaplacení zálohy, zprostředkování pronájmu); základní údaje o smluvním vztahu (smluvní strany, předmět závazku apod.) až po dobu 10 let po splnění smlouvy
    K plnění zákonných povinností v oblasti ochrany spotřebitelů, účetnictví a daníIdentifikační údaje Adresní údaje Kontaktní údaje Informace o smlouvě a jejím plnění Údaje nezbytné pro realizaci platebního styku a zaúčtování platebNezbytnost pro splnění právních povinnostíPo dobu stanovenou příslušnými zákony
    K obhajobě právních zájmůIdentifikační údajeOprávněný zájem na obhajobě právních zájmůDo 3 let od splnění smlouvy (zaplacení zálohy, zprostředkování pronájmu); základní údaje o smluvním vztahu (smluvní strany, předmět závazku apod.) až po dobu 10 let po splnění smlouvy, příp. do skončení soudního řízení.
    K oslovení zákazníka s nabídkami produktů a služeb Campiri, vč. nabídek na míruIdentifikační údaje Kontaktní údaje Informace o míře a způsobu využívání služebOprávněný zájem spočívající v zasílání obchodních sdělení svým předchozím zákazníkůmDo okamžiku, kdy nám sdělíte, že si nepřejete nabídky dostávat, nejdéle 3 roky, ledaže nám dáte souhlas s dalším zasíláním sdělení
    K oslovení zákazníka s nabídkami produktů a služeb třetích osob (např. pojišťoven), vč. nabídek na míruIdentifikační údaje Kontaktní údaje Informace o míře a způsobu využívání služebSouhlas se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajDo okamžiku, kdy nám sdělíte, že si nepřejete nabídky dostávat
    K tvorbě analýz o využití služeb Campiri s cílem zlepšování služebIdentifikační údaje Informace o míře a způsobu využívání služebOprávněný zájem na zlepšování služebDo 3 let od splnění smlouvy s Campiri; pokud smlouva nebyla uzavřena, do 3 let od provedení poptávky
    K oslovení za účelem zjištění vaší spokojenosti se službamiIdentifikační údaje Kontaktní údaje Informace o spokojenosti se službamiOprávněný zájem na zlepšování služebDo 12 měsíců od provedení poptávky

    Pokud nám zašlete poptávku, budeme zpracovávat vaše osobní údaje poskytnuté při registraci do Aplikace k tomu, abychom mohli ověřit dostupnost vozu, příp. pojištění či jiných doplňkových služeb, zajistit vám zprostředkování pronájmu vozu, pojištění či jiných doplňkových služeb, a uzavřít s vámi smlouvu o zprostředkování. Údaje za těmito účely nám poskytujete dobrovolně. Jejich zpracování je ale smluvním požadavkem a bez nich vám nemůžeme službu zprostředkování poskytnout. Také musíme plnit zákonné povinnosti.

    V případě, že se dostaneme do sporu, máme právo obhajovat své právní zájmy a bránit se. Proti tomuto zpracování máte právo vznést námitku. Se zpracováním ale přestaneme pouze, pokud bude vaše námitka oprávněná.

    Vedle toho zpracováváme vaše osobní údaje proto, abychom vás mohli oslovit s nabídkami našich produktů a služeb na míru vašim potřebám. Pokud tato obchodní sdělení nechcete dostávat, můžete proti zpracování vznést námitku, příp. se rovnou z odběru obchodních sdělení odhlásit v e-mailu.

    Pokud jste s tím dali souhlas, můžeme vám také zasílat nabídky produktů a služebtřetích osob (např. pojišťoven). Souhlas můžete kdykoliv odvolat, mj. také odhlášením se z odběru obchodních sdělení v e-mailu.

    Chceme naše služby stále zlepšovat. Proto vám nabízíme možnost nás informovat, že chcete, abychom použili vámi poskytnuté údaje pro uzavření smlouvy o zprostředkování (např. údaje o řidičském oprávnění) i pro další smlouvu s vámi. Vaše osobní údaje potřebujeme i k tvorbě analýz a statistik o využití našich služeb a ke zjišťování vaší spokojenosti formou dotazníků. Proti těmto zpracováním můžete také vznést námitku.

  12. D.OVĚŘENÍ POSKYTNUTÝCH ÚDAJŮ A PROVĚŘENÍ SOLVENTNOSTI REGISTROVANÉHO UŽIVATELE NEBO ZÁKAZNÍKA
  13. Campiri má za účelem předcházení vzniku podvodům a nesplacených pohledávek právo ověřit údaje poskytnuté zákazníkem a prověřit solventnost osoby registrovaného uživatele nebo zákazníka s rezervací v době trvání rezervační smlouvy vyhledáním ve veřejných rejstřících a tento údaj zařadit do evidence údajů o smluvním vztahu s touto osobou. V takovém případě zpracováváme osobní údaje v rozsahu, za účelem, po dobu a z oprávnění uvedených zde:

    K ČEMU VAŠE ÚDAJE POTŘEBUJEMEJAKÉ ÚDAJE ZPRACOVÁVÁMECO NÁS KE ZPRACOVÁNÍ OPRAVŇUJEJAK DLOUHO MOHOU BÝT VAŠE ÚDAJE UCHOVÁNY
    K ověření pravdivosti údajů a prověření solventnosti registrovaného uživatele nebo zákazníka ve veřejných rejstřícíchIdentifikační údaje Adresní údajeOprávněný zájem na předcházení vzniku podvodům a nesplacených pohledávekDo 3 let od splnění smlouvy (zaplacení zálohy, zprostředkování pronájmu); základní údaje o smluvním vztahu (smluvní strany, předmět závazku apod.) až po dobu 10 let po splnění smlouvy

    Pokud vaše osobní údaje zpracováváme na základě oprávněného zájmu, můžete proti zpracování vznést námitku. Pokud bude oprávněná, se zpracováním dále přestaneme.

  14. E.ODBĚR NEWSLETTERU
  15. Na Webu máte možnost se přihlásit k odběru newsletteru i bez toho, aniž byste museli poptat vůz. V tomto případě zpracováváme vaše osobní údaje v rozsahu, za účelem, po dobu a z oprávnění (právního titulu) uvedených zde:

    K ČEMU VAŠE ÚDAJE POTŘEBUJEMEJAKÉ ÚDAJE ZPRACOVÁVÁMECO NÁS KE ZPRACOVÁNÍ OPRAVŇUJEJAK DLOUHO MOHOU BÝT VAŠE ÚDAJE UCHOVÁNY
    K zasílání novinek o Campiri a nabídek našich produktů a služeb Kontaktní údaje (e mailová adresa)Souhlas se zasíláním obchodního sdělení a zpracováním osobních údajůDo okamžiku, kdy nám sdělíte, že si newslettery nadále nepřejete dostávat

    Tyto osobní údaje nám poskytujete dobrovolně. Bez jejich poskytnutí vám ale nejsme schopni newslettery zasílat. Pokud už vás přestanou naše newslettery bavit, můžete se jednoduše odhlásit z jejich odběru přímo v e-mailu.

  16. F.KONTAKTOVÁNÍ CAMPIRI
  17. Pokud chcete s čímkoliv ohledně služby Campiri pomoci, můžete se na nás obrátit. Takovém případě zpracováváme vaše osobní údaje v rozsahu, za účelem, po dobu a z oprávnění (právního titulu) uvedených zde:

    K ČEMU VAŠE ÚDAJE POTŘEBUJEMEJAKÉ ÚDAJE ZPRACOVÁVÁMECO NÁS KE ZPRACOVÁNÍ OPRAVŇUJEJAK DLOUHO MOHOU BÝT VAŠE ÚDAJE UCHOVÁNY
    Ke zodpovězení dotazu Identifikační údaje Kontaktní údaje Obsah komunikaceOprávněný zájem na zodpovězení dotazuPo dobu 1 roku od zodpovězení dotazu, popř. po dobu 1 roku od naší poslední komunikace

    Tyto osobní údaje nám poskytujete zcela dobrovolně, ať už v kontaktním formuláři nebo v e-mailu či telefonátu. Bez jejich poskytnutí vám ale nemusíme být schopni na vše odpovědět. Proti zpracování vašich osobních údajů za účelem zodpovězení dotazu můžete vznést námitku. Pokud bude oprávněná, se zpracováním přestaneme.

  18. 4. KOMU MOHOU BÝT VAŠE ÚDAJE ZPŘÍSTUPNĚNY?
  19. Dle okolností mohou být vaše osobní údaje zpřístupněny různým osobám, nejčastěji našim dodavatelům. Jelikož se konkrétní příjemci mohou v čase měnit, najdete zde pouze jejich kategorie:

    PŘÍJEMCEDŮVOD ZPŘÍSTUPNĚNÍ
    Autopůjčovny, pojišťovny, poskytovatelé doplňkových služeb, se kterými vám zprostředkováváme uzavření smlouvyJsme zprostředkovatelem. Předmětem smlouvy mezi námi a vámi je tedy zprostředkování určitých služeb (např. pronájmu vozu). V rámci smluvního vztahu tedy potřebujeme předat některé vaše osobní údaje potřebné pro uzavření zprostředkované smlouvy i jiným osobám.
    Osoby zajišťující chod webu a software (počítačových systémů) Potřebujeme, aby nám poskytovatel softwarového vybavení, který je v pozici zpracovatele osobních údajů, servisoval naše internetové stránky a chod informačních systémů potřebných v souvislosti s poskytnutím služby.
    Osoby poskytující marketingové a grafické službyS přípravou a realizací marketingových kampaní nám můžou pomáhat marketingové agentury, marketingoví specialisté či grafici. Adresní údaje Kontaktní údaje Informace o smlouvě a jejím plnění Údaje nezbytné pro realizaci platebního styku a zaúčtování plateb.
    Osoby poskytující mailingové službyK zasílání obchodních sdělení a newsletterů můžeme využít služby profesionálů. V takovém případě i oni můžou přistupovat k vašim údajům potřebným pro odeslání e-mailu.
    Osoba zajišťující služby platebního styku (provozovatelé platebních bran, banky apod.)Abychom mohli zajistit řádný platební styk (funkce platební brány, stržení plateb, blokace plateb, SIPO platby apod.), potřebujeme vaše osobní údaje předat osobě, která platební styk zajišťuje.
    Právní a daňoví poradciObčas může vzniknout potřeba, abychom do informací o právních vztazích s vámi nechali nahlédnout právní či daňové poradce. Jde o osoby, které jsou vázány zákonnou povinností mlčenlivosti.
    Externí účetní a 1Účetní a daňovou agendu můžeme svěřit odborníkům. V takovém případě jim musíme zpřístupnit vaše osobní údaje v rozsahu nezbytném ke splnění smlouvy s vámi a splnění zákonných povinností.
    Státní orgány (zejm. úřady a soudy)Při obhajobě našich právních zájmů se může stát, že budeme muset osobní údaje o smluvních vztahu s námi sdělit i státním orgánům.

    Pokud jsou osoby, kterým zpřístupňujeme vaše osobní údaje, našimi zpracovateli, zajistíme, aby vaše osobní údaje byly dostatečně chráněny. Pokud budete chtít vědět, komu, kdy a za jakým účelem byly vaše údaje zpřístupněny, rádi vám vyhovíme.

  20. 5. JAKÁ JSOU VAŠE PRÁVA A JAK JE UPLATNIT?
  21. Zde se dozvíte, jaká vám ve vztahu ke zpracování vašich osobních údajů náleží práva. Tato práva můžete uplatnit u Campiri jakýmkoliv způsobem, jaký vám bude vyhovovat. Vždy ale musí být možné ověřit, že žádost skutečně podáváte vy.

    Pokud chcete odpověď dostat co nejrychleji, zašlete prosím svou žádost na e-mail jedeme@campiri.cz.

    PRÁVO NA ODVOLÁNÍ SOUHLASU SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

    Pokud jsou vaše osobní údaje zpracovávány na základě vašeho souhlasu, můžete jej kdykoliv odvolat, jednoduše třeba e-mailem zaslaným na jedeme@campiri.cz.

    Souhlas se zasíláním obchodních sdělení můžete jednoduše vyjádřit tím, že se odhlásíte z odběru obchodních sdělení v těle e-mailu.

    PRÁVO NA PŘÍSTUP

    Máte právo na přístup k osobním údajům, které jsou o vás zpracovávány. Současně máte právo na informace o tom, jaké osobní údaje jsou o vás zpracovávány, po jakou dobu, jaké jsou účely jejich zpracování, komu jsou zpřístupňovány a jestli jsou používány k automatizovanému rozhodování (případně jak toto automatizované rozhodování funguje).

    Kopie vašich osobních údajů vám bude poskytnuta bezplatně. Pouze v případě, že by se jednalo o více kopií, si po vás můžeme dovolit požadovat nezbytnou úhradu za jejich poskytnutí.

    PRÁVO NA OPRAVU

    Pokud zjistíte, že jsou o vás zpracovávány neúplné nebo nesprávné osobní údaje, máte právo na to, aby došlo k jejich opravě, nebo, pokud to vyžaduje účel zpracování těchto osobních údajů, k jejich doplnění.

    PRÁVO NA VÝMAZ

    Máte právo také na výmaz vašich osobních údajů, které jsou o vás zpracovávány. Abyste mohli vymazání požadovat, musí být dán jeden z následujících důvodů:

    1. vaše osobní údaje již nejsou potřebné pro účel, pro který byly shromažďovány nebo zpracovávány;
    2. vaše osobní údaje jsou zpracovávány protiprávně;
    3. odvolali jste souhlas, na jehož základě bylo zpracování vašich osobních údajů prováděno, a neexistuje žádné jiné oprávnění (právní titul) tyto osobní údaje dále zpracovávat;
    4. vznesete námitku proti zpracování vašich osobních údajů, které jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu Campiri, a Campiri nebude schopen prokázat, že jeho oprávněný zájem převažuje vaše právo na výmaz;
    5. existuje nějaký zákonný důvod, který vyžaduje výmaz těchto osobních údajů;
    6. jsou zpracovávány osobní údaje dítěte, aniž by byl dán rodičovský souhlas k takovému zpracování.

    Může dojít také k situaci, kdy vaše osobní údaje nemohou být vymazány na základě vašeho odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů nebo na základě vaší žádosti o výmaz osobních údajů. Jde zejména o případ, kdy zpracování vašich osobních údajů vyžaduje zákon. Když taková situace nastane, budete informováni o důvodu, na základě kterého nemůžou být vaše osobní údaje vymazány.

    PRÁVO NA PŘENOSITELNOST

    Dále máte právo na přenositelnost. Pokud jste Campiri poskytli vaše osobní údaje na základě souhlasu nebo nezbytnosti pro uzavření a splnění smlouvy, a jsou zpracovávány automatizovaně, můžete požádat o poskytnutí osobních údajů, které splňují tyto podmínky. Ty vám budou poskytnuty v běžně používaném, strukturovaném a strojově čitelném formátu. Pokud to bude technicky proveditelné, budou údaje na základě vaší žádosti předány jinému správci dle vašeho určení.

    PRÁVO NA OMEZENÍ ZPRACOVÁNÍ

    Pokud budete mít pocit, že vaše osobní údaje jsou chybné, máte právo požadovat, aby došlo k omezení zpracování vašich osobních údajů na dobu nezbytně nutnou k ověření jejich přesnosti a k případné opravě.

    Toto právo máte také v těchto případech:

    1. zpracování vašich osobních údajů je protiprávní, ale nepřejete si, aby vaše osobní údaje byly vymazány;
    2. vaše osobní údaje již nejsou potřebné za účelem, za kterým byly zpracovávány, ale vy trváte na jejich zpracování (zejm. uchování) pro určení, výkon nebo obhajobu vašich právních nároků;
    3. vznesl/vznesla jste námitku proti zpracování vašich osobních údajů na základě oprávněného zájmu, přičemž omezení zpracování v tomto případě bude platné po dobu nezbytnou k určení toho, zda oprávněný zájem Campiri převyšuje nad vaším právem na to, aby vaše osobní údaje nebyly nadále zpracovávány.
    PRÁVO NA NÁMITKU PROTI ZPRACOVÁNÍ VAŠICH OSOBNÍCH ÚDAJŮ NA ZÁKLADĚ OPRÁVNĚNÉHO ZÁJMU

    Pokud jsou vaše osobní údaje zpracovávány na základě oprávněného zájmu, máte právo podat proti tomuto zpracování námitku. Na jejím základě se posoudí, zda je skutečně v oprávněném zájmu Campiri vaše osobní údaje pro daný účel zpracovávat nebo zda převažuje vaše právo na to, aby vaše osobní údaje nebyly nadále zpracovávány. Pokud je vaše námitka oprávněná, se zpracováním vašich údajů za daným účelem správce přestane.

    PRÁVO NA NÁMITKU PROTI ZPRACOVÁNÍ VAŠICH OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZA ÚČELEM PŘÍMÉHO MARKETINGU

    Máte právo vznést námitku proti tomu, abychom vaše osobní údaje zpracovávali za účelem přímého marketingu (např. za účelem zasílání obchodních sdělení). V takovém případě bez dalšího přestaneme vaše osobní údaje za tímto účelem zpracovávat.

    Z odběru obchodních sdělení se můžete také jednoduše přihlásit přímo kliknutím na odkaz v obchodním sdělení.

    PRÁVO NA STÍŽNOST

    Jestliže jsou všechna výše uvedená práva z vašeho pohledu nedostatečná, nebo jste názoru, že jakýmkoliv způsobem dochází k porušení vašich práv, můžete podat stížnost u dozorového úřadu. V ČR je jím Úřad pro ochranu osobních údajů.