Máte dotaz? Zavolejte nám! po - pá 9:00-17:00 +420 608 258 390
Máte dotaz? Zavolejte nám! po - pá 9:00-17:00 +420 608 258 390
Odkud vyrazíteZadejte místo

Informace o cookies

Správcem osobních údajů a provozovatelem těchto webových stránek je společnost Campiri s.r.o., IČ: 09283447, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 345166, sídlem Charlese de Gaulla 1124/19, Bubeneč, 160 00 Praha 6. Správce využívá soubory cookies za těmito účely: fungování webových stránek, chování návštěvníků webových stránek a cílená reklama.

Co je to cookie?

Cookie je malý textový soubor, který je poté, co jste navštívili webovou stránku, umístěn ve vašem zařízení např. počítači, mobilním telefonu nebo tabletu. Cílem cookies je zjednodušit vám návštěvu webové stránky, poskytnout vám nabídku dle vašich předchozích preferencí, přizpůsobit webovou stránku vašim potřebám a dopřát vám nerušené a komfortní prohlížení webových stránek. Cookies naopak neslouží ke sběru vašich citlivých osobních údajů a přístupových údajů.

Jaké typy cookies využíváme?

Cookies se rozdělují na cookies prvních stran, které vkládáme do vašeho zařízení přímo my a cookies třetích stran, které vkládá do vašeho zařízení třetí strana.

Funkční

Cookies se rozdělují na cookies prvních stran, které vkládáme do vašeho zařízení přímo my a cookies třetích stran, které vkládá do vašeho zařízení třetí strana.

Marketing

Marketingové cookies nám pomáhají v tom, abychom vám mohli nabídnout produkty a služby dle vašich předchozích preferencí a prohlížených položek. Díky těmto cookies vás nezahlcujeme tím, co vás nezajímá, ale naopak tím, co vás v minulosti zajímalo nebo by vás zajímat mohlo. K tomu však potřebujeme váš souhlas.

Na našem webu využíváme marketingové nástroje Google Analytics, marketingové služby společnosti Facebook a Seznam.cz, a.s. či Adform.

Analytické

Analytické cookies sbírají analytické údaje z webových stránek, například o počtu návštěvníků webové stránky, jaké položky na webové stránky jsou nejčastěji využívány, a to abychom se pro vás mohli neustále zlepšovat. K využití těchto cookies opět potřebujeme váš souhlas.

TypNázevPopisPoskytovatelDoba platnosti
Funkčnícookie testTato cookie napomáhá určit, zda návštěvník udělil souhlas s cookies.campiri.comrelace
FunkčnísidTato cookie slouží k určení požadavků návštěvníků na webové stránce.seznam.cz
(3. strana)
29 dní
Funkčnítest_cookieTato cookie slouží k rozpoznání, zda prohlížeč návštěvníka podporuje cookies.doubleclick.net
(3. strana)
1 den
AnalytickéGoogle analyticsSlouží ke shromažďování údajů o tom, kolikrát uživatel navštívil webovou stránku, a také o datech první a poslední návštěvy.campiri.com2 roky
AnalytickéGoogle analyticsEviduje jedinečné ID, které se používá ke generování statistických údajů o tom, jak návštěvník používá webovou stránku.campiri.com2 roky
AnalytickéGoogle analyticsSlouží k omezení počtu požadavků.campiri.com1 den
AnalytickéGoogle analyticsRegistruje jedinečné ID, které se používá ke generování statistických údajů o tom, jak návštěvník používá webovou stránku.campiri.com1 den
AnalytickéGoogle analyticsSlouží k odesílání informací o zařízení návštěvníka a jeho chování. Mapuje návštěvníka napříč zařízeními a marketingovými kanály.campiri.comrelace
MarketingovéfbpUžívaná ze strany Facebooku k nabízení cílené reklamy.campiri.com3 měsíce
MarketingovégaexpTuto cookie používá Google Analytics k určení, zda je návštěvník zapojen do jejích marketingových kampaní.campiri.com3 dny
MarketingovéshopifyShromažďuje údaje o chování a interakci návštěvníků za účelem optimalizace webové stránky a zvýšení zacílení reklamy na webové stránce.campiri.com2 roky
Marketingovéga audiencesPoužívaná Google Ads k opětovnému oslovení návštěvníků, kteří se pravděpodobně stanou zákazníky, a to na základě online chování návštěvníků na různých webech.google.com
(3. strana)
relace
MarketingovéadformSlouží ke kontrole, zda prohlížeč návštěvníka podporuje soubory cookies.adform.net
(3. strana)
relace
MarketingovésmartlookShromažďuje statistické údaje související s návštěvami webu uživatele, jako je počet návštěv, průměrný čas strávený na webu a navštívené stránky. Účelem je segmentovat uživatele webových stránek podle faktorů, jako je demografická a geografická poloha, aby mediální a marketingové agentury mohly strukturovat a porozumět svým cílovým skupinám a přizpůsobit jim reklamu.campiri.com13 měsíců
MarketingovéfacebookSlouží k poskytování reklamních produktů, jako jsou nabídky od inzerentů.facebook pixel
(3. strana)
relace
MarketingovétiktokUžívaná službou sociálních sítí TikTok ke sledování užívání interních služeb.campiri.comrelace
MarketingovéadformRegistruje jedinečné ID uživatele, které rozpozná prohlížeč uživatele při návštěvě webových stránek, které používají stejnou reklamní síť. Účelem je optimalizovat zobrazování reklam na základě chování uživatele a nabídky reklamních agenturadform.net
(3. strana)
2 měsíce

Soubory cookies jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc.,
sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043,

Poskytovatelem služby Google Adwords, provozované společností Google Inc.,
sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043,

Poskytovatelem služby Facebook, provozované společností Facebook,
sídlem Hacker Way, Menlo Park, California 94025,

Poskytovatelem služby Doubleclick, provozované společností Google Inc.,
sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA,

Společnost Seznam.cz, a.s., IČO: 26168685,
se sídlem Radlická 3294/10, Praha 5, PSČ 150 00.

Co když chcete svůj souhlas s využitím cookies odvolat nebo chcete vědět víc?

Cookies je možné opětovně přenastavit na našem webu či můžete odmítnout všechny cookies v nastavení vašeho prohlížeče. Poté, co odmítnete všechny cookies, však web nemusí fungovat tak, jak má či vám nebudeme moci nabídnout reklamu šitou na míru.

Jako subjekt osobních údajů máte např. právo požadovat informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, máte právo vyžádat si přístup k osobním údajům, na jejich opravu, máte právo na výmaz osobních údajů nebo právo na námitku a právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů či nárok na soudní ochranu. Podrobnější informace o vašich právech a další informace naleznete v dokumentu Ochrana osobních údajů.

V případě, že vám cokoliv není jasné či máte jiný dotaz, pak se na nás obraťte prostřednictvím e-mailové adresy jedeme@campiri.cz nebo zákaznické linky na tel +420 608 258 390.

Tyto informace budou pravidelně aktualizovány, aby vždy odrážely legislativní změny a aktuální situaci na našem webu.